Verificare Domeniu Web

Nu ai inca un domeniu web?

In primul rand trebuie stiut ca un site web, un magazin virtual, un blog sau orice fel de aplicatie web nu poate fi accesata decat prin intermediul domeniului respectiv. Denumirile de domenii, in general se aleg in functie de tematica site-ului respectiv. Un domeniu cu numele magazin nu ne poate duce cu gandul decat la un magazin online la fel cum un domeniu cu numele webdesign ne duce la un site cu servicii web.

Mai trebuie retinut faptul ca odata cu domeniul trebuie sa avem si spatiul de stocare al fisierelor care alcatuieste site-ul web, magazinul online sau orice aplicatie web pe care vrem sa o rulam. De acest lucru se ocupa firmele de hosting. Majoritatea acestor firme ne ofera posibilitatea de a ne rezerva simultan numele domeniului si pachetul de gazduire al fisierelor noastre.

Deci pentru a ne putea promova afacerea, ideile sau produsele pe internet trebuie sa avem domeniul web, spatiu de stocare al fisierelor (site-ul web) si bine inteles site-ul web prin care oferim informatia.

Asa cum am aratat mai sus este recomandat ca in momentul in care dorim sa ne rezervam un domeniu (denumirea site-ului web), sa ne gandim bine ce nume alegem. Acesta trebuie sa reflecte cat mai exact activitatea pe care o desfasoara firma/compania sau activiattea dvs ca persoana fizica. Domeniile odata ce sunt alese si rezervate nu se pot schimba.
In partea dreapta, aveti posibilitatea de a verifica daca unul sau mai multe domenii web sunt libere pentru a fii rezervat/rezervate pentru dvs.

Mult noroc!

S5 Domain Check

Nume domeniu :
Verifica toate extensiile
.ro .info.ro .org.ro .firm.ro
.store.ro .tm.ro .nom.ro .eu
.com.ro .com .net .info .org
.biz .co.uk .name .us
.tv .cc .edu .mobi .nl .ca

Who's Online

Avem 6 vizitatori și niciun membru online

Fii primul care afla noutatile

Contuar vizitatori

1307962
Astazi
Aceasta saptamana
Luna aceasta
Total vizite
67
366
196
1307962
Adresa IP: 44.192.79.149