Verificare Google Page Rank

PageRank este o valoare numerica care reprezinta cat de importanta este o pagina de pe web. Google afla atunci cand o pagina cu link-uri catre o alta pagina, sunt legate si atribuie un vot pentru cealalta pagina. Cu cat sunt mai multe voturi exprimate pentru o pagina, atunci se acordaimportanta paginii. Deasemenea, importanta a paginii care este votul ei determina cat de important este votul In sine. Google calculeaza importanta unei pagini de voturi exprimate pentru el. Cat de important este fiecare vot se ia In considerare atunci cand o pagina PageRank este calculata.

PageRank este felul Google de a decide importanta unei pagini. Conteaza pentru ca este unul dintre factorii care determina ranking-ul unei pagini in rezultatele de cautare. Acesta nu este singurul factor care Google foloseste la rangul de pagini, dar este unul important.

De aici In jos, ne vom referi ocazional la PageRank-ul ca fiind "PR".

Nota:

Nu toate link-urile sunt numarate de catre Google. De exemplu, ei filtreaza link-uri de la fermele de link-cunoscute(asa numitele directoare web). Unele link-uri pot provoca efectula ca un site sa fie sanctionat de catre Google. Ei pe buna dreptate, cifra pe care webmasterii nu o pot controla, dar ei pot controla ce site-uri au linkcatre ei. Din acest motiv, linkurile intr-un site nu pot dauna acelui site, dar link-uri de la un site poate fi daunatoare In cazul In care se leaga de site-uri penalizate. Deci, fiti atenti catre care site-urile trmiteti linkuri. Daca un site are PR0, de obicei este o sanctiune, si ar fi Intelept sa nu se lege de el.

Pentru a calcula PageRank-ul pentru o pagina, toate legaturile sale inbound sunt luate In considerare. Acestea sunt link-urile din cadrul site-ului si link-uri din afara site-ului.

PR(A) = (1-d) + d(PR(t1)/C(t1) + ... + PR(tn)/C(tn))

Aceasta este ecuatia care calculeaza PageRank-ul unei pagini sau este probabil ca Google sa utilizeze o variatie a acesteia, in orice caz google nu vrea sa o dezvaluie in varianta ei actuala.

Nume domeniu :

Fii primul care afla noutatile

Contuar vizitatori

1392605
Astazi
Aceasta saptamana
Luna aceasta
Total vizite
125
767
3798
1392605
Adresa IP: 3.238.116.201